Printer friendly
"AcronymAttic.com

What does DOB stand for?

DOB stands for Doma Omladine Beograda

Advertisement:

This definition appears somewhat frequently

See other definitions of DOB

Other Resources: Acronym Finder has 37 verified definitions for DOB

Samples in periodicals archive:

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE ZA MLADE DOMA OMLADINE BEOGRADA.
Poslednje veceri 31. Beogradskog džez festivala, 1. novembra od 19 i 30 casova u Velikoj sali Doma omladine Beograda, publici ce se predstaviti norveški sastav Supersilent. Bend je nastao 1997. godine, u svom radu kombinuju elektroniku, džez i moderne kompozicije, a do sada su objavili 12 albuma i imali prilike da saraduju sa znacajnim imenima džez scene. Tim povodom smo porazgovarali sa Helgeom Stenom iz sastava Supersilent o istorijatu grupe, daljim planovima i predstojecem koncertu.
Kultne "Cikaške perverzije", u kojima igraju Dragan Gagi Jovanovic, Branka Pujic, Olga Odanovic i Igor Ðordevic, jesenju sezonu su pocele rasprodatim izvodenjem 27. oktobra. Nova izvodenja u velikoj dvorani Doma omladine Beograda su 24. i 25. novembra (20:00). "Pozorište je živa stvar i uvek se mogu desiti neocekivane stvari, pogotovo u 'Cikaškim perverzijama' gde ima dosta improvizacije. Nijedna predstava nam nije kao prethodna i dosta ljudi dolazi više puta da nas gleda.
Cetvrti Festival evropskog filma bice otvoren u utorak, 19. maja u Velikoj sali Doma omladine Beograda, sa pocetkom u 19. 30 sati, projekcijom srpskog filma „Nicije dete“ – dobitnikom mnogobrojnih nagrada, medu kojima su i cak tri prestižne nagrade na Venecijanskom filmskom festivalu. Festival ce otvoriti šef delegacije EU u Srbiji, ambasador Majkl Devenport.