Printer friendly
"AcronymAttic.com

What does ABC stand for?

ABC stands for Ad Bos Collectief

Advertisement:

This definition appears frequently

See other definitions of ABC

Other Resources: Acronym Finder has 357 verified definitions for ABC

Samples in periodicals archive:

Bos nam in 2006 aan de Tweede Kamerverkiezingen deel met een eigen partij; het Ad Bos Collectief (ABC). Hij behaalde geen zetel.
Naast een eigen NEVAT-stand, waarin de NEVAT bureaumedewerkers als standbemanning de weg zullen wijzen naar al haar leden, organiseren de System Suppliers een eigen herkenbaar paviljoen. Daarnaast zal NEVAT - net als de succesvolle vorige editie - wederom een collectieve stand invullen voor NEVAT-leden die het een te grote stap vinden om zelfstandig op de beurs te staan en graag gebruik maken van het kosten- en organisatievoordeel van het NEVAT-collectief.
Ook bij de vorige formatie waren er gemiddeld vijf sessies per week. De kabinetsformatie op 12 februari Het Centraal Plan Bureau stelt een notie dat in 2007 het overheidstekort moet zijn weggewerkt. De nieuwe cijfers zijn een bijstelling van eerdere CPB-berekeningen over de houdbaarheid van de overheidsfinanci?n op de langere termijn. De notitie is opgesteld op verzoek van het ministerie van Financi?n en is ook ter beschikking gesteld aan de informateurs Donner en Leijnse. Het CPB hanteert als definitie voor 'houdbare' overheidsfinanci?n dat bestaande collectief.